Velkommen til Vester-vov-vov.dk

Så kom den endeligt, mit første indlæg. For dem som ikke kender mig, så hedder jeg Anders og jeg er en ung mand i min bedste alder, som har en lang række forskellige interesser, hvor film blandt andet er en af mine helt store passioner. Siden her hedder som den gør da jeg er stor fan af min lokale biograf der hedder Vester Vov Vov. Jeg er hyppigt henne i biografen og se film, hvilket jeg gør som minimum en gang i ugen for at få alle de nyeste film med og da jeg føler at det er en helt fantastisk biograf med alt hvad en god biograf skal have.

vester-vov-vov

Det jeg bedst kan lide ved Vester Vov Vov er det udvalg af film der er. Her kan man finde alt lige fra franske noir-film til helt nye kunstneriske film. Fælles for dem alle er at de typisk ikke kommer i de store biografkæder her i landet og det er derfor også et udvalg af film der tiltrækker et lidt anderledes publikum, hvilket også er der jeg passer ind.  Jeg elsker de kunstneriske film, hvilket primært skyldes at de normalt er gode til at fortælle en dyb historie og give stof til eftertanke. Ikke at de film der går hos de store biografer ikke kan det, men det er bare tit at de falder igennem.

Du vil kunne læse meget mere om mit liv med film og de tanker jeg gør omkring de forskellige film jeg ser i Vester Vov Vov og andre steder her på bloggen. Ud over film så har jeg også en del andre interesser jeg går op i, som der også vil være rig mulighed for at læse om her på siden. Dette vil være alt lige fra andre former for kultur til træning og andre dele af mit privatliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *