Træning og atter træning

Jeg er gået i gang med at større projekt der er virkeligt hårdt men også virkeligt givende. Det er det store projekt træning hvor jeg for alvor skal i gang igen med at opbygge og opretholde en god form og samtidig have gang i min styrketræning igen. Jeg har været lidt fra og til på det seneste i forhold til motionen hvilket egentlig har været grundet manglende motivation, som egentlig ikke burde være en undskyldning. Nu har jeg dog endeligt fået fat og jeg er begyndt at kunne mærke at jeg kan mere og mere når jeg træner og har lyst til at give den en ekstra skalle. For at drage en lille parallel til filmens verden, så føler jeg mig lidt som dette for tiden, selvom det egentlig syn nu nok er langt fra sådan.

Det er dog heller ikke vigtigt at jeg ser sådan ud lige nu, det der er vigtigt er at jeg får trænet og at jeg faktisk kan mærke at det giver noget og motivationen er der. Jeg har før startet på lignende projekter jeg er gået død i, men der har jeg dog heller ikke været så motiveret nu og det føles også mere rigtigt denne her gang. I stedet for at skulle slæbe mig selv afsted, så har jeg faktisk lyst til at træne nu og føler at jeg mangler noget hvis jeg ikke gør.

Det er en fantastisk følelse som bare gør det hele noget nemmere. Jeg forventer selvfølgeligt at kunne vedligeholde det hele og vil da også blive skuffet hvis jeg bakker ud af det igen denne her gang, selvom jeg dog ikke just er i dårlig form normalt, jeg ønsker bare at få en endnu bedre form og rutine, så det håber jeg at kunne skrive meget mere om her i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *