Om min blog

Hej alle, jeg hedder Anders og du har fundet ind på min blog. Denne her blog er opkaldt efter min lokale biograf som hedder Vester Vov Vov, som er en biograf der primært viser film som de større biografkæder ikke tager til sig. Jeg er selv stor fan af biografen og de film som man kan se inde i biografen, hvor jeg personligt mener at det er adskillige mesterværker der desværre ikke bliver vist i de helt store biografer da det ikke altid passer ind til det publikum der går i disse biografer.

Jeg har altid været glad for film og andre former for kultur, hvor det netop er de lidt alternative film, som man ser på diverse filmfestivaler og lignende rundt i verden der har fanget min interesse. Derfor har jeg også været utrolig heldig ved at komme til at bo så tæt på Vester Vov Vov som jeg gør, der klart er en af de bedste biografer af sin slags i Danmark der altid har et spændende program med helt fantastiske film. Jeg er selv flittigt besøgende i Vester Vov Vov og er der minimum en gang i ugen for at se film i de fantastiske lokaler, som nærmest er blevet mit andet hjem.

Jeg elsker at tage i biografen og mener at det er det eneste rigtige sted at se film. De seneste par år er der desværre kommet færre og færre i biografen da streaming er blevet rigtigt stort, hvilket jeg mener er lidt en skam vil jeg mene. Selvom det er fristende at se filmen hjemmefra nemt og bekvemt, som jeg dog også gør i ny og næ selv, så vil biografen altid været noget helt specielt for mig som jeg ikke lige sådan kan give op på og det er en central del af min identitet.

Her på siden vil jeg blandt andet skrive om Vester Vov Vov, de film jeg ser, samt mange af mine andre interesser, som blandt andet dækker over andre former for kultur, træning, samt hverdagsliv hvor jeg vil komme med historier om hvad der ellers rører sig i mit liv.


Kontakt mig

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked